Grup Stel Campings · Tel.: 977 80 20 02 · E-mail: rodadebara@stel.esmar?

o muntanya?

Mapa
Pirineus
Pirineu Català
Puigcerdà
Pirineu Català
Roda de Barà
Costa Daurada
Stel

Càmping Stel Roda de Barà
+34 977 80 20 02

Càmping Stel Roda de Barà

Sol, mar, relax, esport i diversió us donen la benvinguda a un gran càmping de primera categoria situat a la costa mediterrània, a la “Costa Daurada” província de Tarragona a la vora d’una extensa platja sorrenca de suau declivi a Roda de Barà, ideal per a nens i grans. El nostre complex de bungalows, situat en una preciosa i cuidada zona enjardinada i sense circulació de vehicles és el marc perfecte per a unes vacances en família. Us convidem a gaudir amb nosaltres d’unes vacances inoblidables.

Take a look Reserva
Stel

Càmping Pirineus
+34 972 88 10 62

Càmping Pirineus

Emplaçat a la carretera de Puigcerdà a Guils de Cerdanya, una situació excepcional a 1200 m d’alçada sobre el nivell del mar, presenta meravelloses vistes sobre la vall de la Cerdanya. Ideal com a punt de partida d’inoblidables excursions a peu, en bicicleta o a cavall. Terreny d’acampada pla i arbrat amb tots els vials asfaltats. El càmping disposa de moderns bungalows amb tot tipus de comoditats.

Take a look Reserva
Stel

Càmping Stel Puigcerdà
+34 972 88 23 61

Càmping Stel Puigcerdà

Es troba a la carretera de Puigcerdà a Llívia, a pocs minuts de la capital de la comarca de la Cerdanya, i us ofereix una imatge del més pur paisatge pirenenc. Modernes instal·lacions per fer-hi una estada confortable en plena natura. Bungalows de fusta emmarcats en l’entorn. A pocs quilòmetres d’Andorra i al costat de la frontera amb França, fa que a l’hivern sigui punt d’allotjament d’esquiadors i a l’estiu, d’excursionistes.

Take a look Reserva