COM ARRIBAR (CÀMPING STEL PUIGCERDÀ)
Amb el següent mapa, podrás veure la ruta més ràpida per arribar fins al Camping, des de la teva ubicació.

CONTACTAR (CÀMPING STEL – Puigcerdà)
Pot contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari per fer-nos arribar qualsevol tipus de dubte que tingui, li respondrem amb la màxima brevetat possible.

Nom *

Cognoms *

Telèfon

Email *

Comentari

1

Li informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, s’ha inclòs en un arxiu del qual es responsable Campings mediterraneos S.A, amb la finalitat d’atendre a les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pogués ser del seu interès ser de su interés.

2

Campings mediterraneos S.A, es compromet a l’ús exclusiu de les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat exposada anteriorment.

3

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals mitjançant la lectura de la present clàusula..

4

L’enviament d’aquest email implica l’acceptació de les clàusules exposades..

5

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancelació o oposició, en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció Campings mediterraneos S.A; Ctra. N-340, km 1182 – E-43883 Roda de Barà – Tarragona.;