Action, sport, musique et les meilleurs spectacles !! Notre équipe d’animation vous invite à participer à toutes les activités organisées pour tous les âges. L’amusement est au rendez vous pour des vanances inoubliables  au bord de mer á la Costa Daurada (Tarragona).

L’équipe d’animation propose des activités les week-ends et jours fériés en basse saison jusqu’au 11/09. En Juillet et août animations diurnes et spectacles en soirée. Du 1 au 11 septembre activités la journée. (Pas de spectacles.)

 

Animation Stel. Serveis

Lets et amis

Un món de diversió per als més petits en un dels millors càmpings de Tarragona. Pintura, joc, manualitats, balls i molt més. El nostre equip d’animació proposa un variat programa d’activitats per assegurar la diversió dels més petits. En la nostra MINIDISCO, divertides coreografies perquè els nens gaudeixin i ballin sense parar! En Càmping Stel (Tarragona) volem oferir a les famílies unes vacances inoblidables. Horari: Temporada baixa: caps de setmana i festius de 10h00 a 13h00 i de 17h00 a 19h00. Temporada Alta: tots els dies de 10h00 a 13h00 i de 17h00 a 19h00. Per a nens de 4 a 12 anys
La privilegiada situació del nostre càmping , a peu de platja i les nostres cuidades instal•lacions esportives són el marc perfecte per a la pràctica d’esports . L’equip d’animació ofereix nombroses activitats , snorkeling , beach caiacs , sortides en BTT per la Costa Daurada , vòlei , tennis de taula , waterpolo . També s’organitzen competicions esportives. En càmping Stel ( Tarragona ) els amants dels esports podran combinar unes relaxants vacances amb la pràctica del seu esport favorit . Instal·lacions disponibles : 3 pistes de pàdel , 1 pista de tennis , 2 pistes de petanca , camp de futbol , camp de bàsquet , taules de ping pong .
A la platja trobaràs el nostre Beach Club, on podràs disfrutar de jocs variats per als més petits i de material divers per jugar a la platja (cubells i pales, petaca, indiaka…) lloguer de kayaks i competicions (beach voley, beach futbol…). Beach club card: amb aquesta targeta podràs disfrutar de tot el material del Beach Club gratuïtament (excepte lloguer de Kayaks). La pots aconseguir al Punt d’Animació.
Per gaudir de les seves vacances a la platja posant-se en forma . Programa amb el qual podràs mantenir-te en forma i fer realitat els teus capacitats rítmiques : aeròbic , steps , aquagym , salsa , merengue , batuka …

Animatie Stel

Click edit button to change this text.