Càmping Stel
Roda de Berà

Sol, mar, relax, esport i diversió us donen la benvinguda a un gran càmping de primera categoria situat a la costa mediterrània, a la “Costa Daurada” província de Tarragona a la vora d’una extensa platja sorrenca de suau declivi a Roda de Barà, ideal per a nens i grans. El nostre complex de bungalows, situat en una preciosa i cuidada zona enjardinada i sense circulació de vehicles és el marc perfecte per a unes vacances en família.

Entrar

Càmping Pirineus
Guils de Cerdanya

Emplaçat a la carretera de Puigcerdà a Guils de Cerdanya, una situació excepcional a 1200 m d’alçada sobre el nivell del mar, presenta meravelloses vistes sobre la vall de la Cerdanya. Ideal com a punt de partida d’inoblidables excursions a peu, en bicicleta o a cavall. Terreny d’acampada pla i arbrat amb tots els vials asfaltats. El càmping disposa de moderns bungalows amb tot tipus de comoditats.
Entrar

Càmping Stel
Puigcerdà

Es troba a la carretera de Puigcerdà a Llívia, a pocs minuts de la capital de la comarca de la Cerdanya, i us ofereix una imatge del més pur paisatge pirinenc. Modernes instal·lacions per fer-hi una estada confortable en plena natura. Bungalows de fusta emmarcats en l’entorn. A pocs quilòmetres d’Andorra i al costat de la frontera amb França, fa que a l’hivern sigui punt d’allotjament d’esquiadors i a l’estiu, d’excursionistes.

Entrar