stars

Gaudeix de les millors vacances familiars als Pirineus

Situat a la carretera de Puigcerdà a Guils de Cerdanya, una situació excepcional a 1200 m d’alçada sobre el nivell del mar, presenta meravelloses vistes sobre la vall de la Cerdanya. Ideal com a punt de partida d’inoblidables excursions a peu, amb bicicleta o amb cavall. Terreny d’acampada pla i arbrat amb tots els vials asfaltats. El càmping disposa de moderns bungalows amb tot tipus de comoditats.

un càmping de primera

Serveis

El clima privilegiat de muntanya de la Vall de la Cerdanya junt amb unes modernes instal•lacions de primera categoria, fa del Càmping PIRINEUS ideal com a punt de sortida d’inoblidables excursions a l’estiu i molt proper de les principals estacions d’esquí a l’hivern.

Diversió

Disposem de zones d’entreteniment diversió i pràctica d’esports per a tota la família.

Piscina

Piscina gran i piscina petita pels més petits. Amb solàrium per poder gaudir del sol i la tranquil•litat de la muntanya..

Bungalows

Càmping Pirineus us ofereix moderns bungalows de fusta amb tot tipus de comoditats per fugir de la calor de l’estiu i molt confortables per la temporada d’hivern.

Restauració

En el nostre restaurant es pot gaudir d’una bona cuina casolana, situat davant de la piscina amb unes meravelloses vistes a la vall.

Cultura i Oci

La ubicació del Càmping PIRINEUS, a Guils de Cerdanya situat al Pirineu català, a la comarca de La Cerdanya, ens permet gaudir de la pràctica de l’esport i d’excursions tant d’alta muntanya com per la vall, així com de la pràctica de l’esquí. També hi ha diverses ofertes culturals.

en un entorn de primera

Dins el maravellós entorn del pirineu català, sobre la vall de la Cerdanya, en un poble a 1.200m d’alçada, Guils de Cerdanya ens permet arribar en poc temps a multitud d’ofertes culturals i d’oci de la zona. A continuació us en destaquem algunes d’elles:

Balnearis

RECOMANACIONS

CÀMPING SOCIAL

ASCI

Guia internacional ACSI és, sense cap dubte, una de les guies més importants d´Holanda. Fou fundada ja fa 40 anys. Té els seus propis inspectors que controlen la qualitat dels serveis dels càmpings.

ANWB

Reial Automòbil Club d´Holanda, amb ja més de 3,9 milions de famílies associades és una de les més grans organitzacions turístico-automobilístiques del món.

àrea de descàrregues