stars

Gaudeix de les millors vacances familiars a la Cerdanya

Es troba a la carretera de Puigcerdà a Llívia, a pocs minuts de la capital de la comarca de la Cerdanya, i us ofereix una imatge del més pur paisatge pirenenc. Modernes instal·lacions per fer-hi una estada confortable en plena natura. Bungalows de fusta emmarcats en l’entorn. A pocs quilòmetres d’Andorra i al costat de la frontera amb França, fa que a l’hivern sigui punt d’allotjament d’esquiadors i a l’estiu, d’excursionistes.

un càmping de primera

Serveis

El clima privilegiat de muntanya de la Vall de la Cerdanya junt amb unes modernes instal•lacions de primera categoria, fa del Càmping Stel-Puigcerdà ideal com a punt de sortida d’inoblidables excursions a l’estiu i molt proper de les principals estacions d’esquí a l’hivern.

Diversió

Disposem de zones d’entreteniment diversió i pràctica d’esports per a tota la família.

Piscina

Piscina gran amb solàrium per poder gaudir del sol i la tranquil•litat de la muntanya.

Bungalows

Càmping Stel-Puigcerdà us ofereix moderns bungalows de fusta amb tot tipus de comoditats per fugir de la calor de l’estiu i molt confortables per la temporada d’hivern.

Restauració

En el nostre restaurant podràs degustar la millor carn a la brasa de la Cerdanya. Disposem de diferents menús. Ambient tranquil i bon servei a la carta.

Cultura i Oci

La ubicació del Càmping Stel-Puigcerdà, a Puigcerdà situat al Pirineu català, a la comarca de La Cerdanya, ens permet gaudir de la pràctica de l’esport i d’excursions tant d’alta muntanya com per la vall, així com de la pràctica de l’esquí. També hi ha diverses ofertes culturals.

un entorn de primera

Dins el maravellós entorn del pirineu català, sobre la vall de la Cerdanya, en un poble a 1.100m d’alçada, Puigcerdà ens permet arribar en poc temps a multitud d’ofertes culturals i d’oci de la zona. A continuació us en destaquem algunes d’elles:

Balnearis

RECOMANACIONS

CÀMPING SOCIAL

ASCI

Guia internacional ACSI és, sense cap dubte, una de les guies més importants d´Holanda. Fou fundada ja fa 40 anys. Té els seus propis inspectors que controlen la qualitat dels serveis dels càmpings.

ANWB

Reial Automòbil Club d´Holanda, amb ja més de 3,9 milions de famílies associades és una de les més grans organitzacions turístico-automobilístiques del món.

àrea de descàrregues